28 februari 2017

Fordonshistorik

 

Fordonshistorik från Carfax


En av de världsledande aktörerna inom fordonsinformation är företaget Carfax som levererar fordonshistorik och rapporter om fordon från Sverige och USA. Carfax fordonsrapporter används flitigt av såväl bilfirmor som privatpersoner som vill kolla upp ett fordon mer noggrant. Att kolla upp ett fordons historik innan man köper den är självfallet väldigt viktigt för att man inte skall köpa ett fordon som inte är korrekt.

Carfax fordonsrapport erbjuder information i form av tekniska detaljer om bilen som mätarställningar, du finner även information om besiktningar, antal ägare, om bilen är importerad och många fler detaljer. Man får även information om bilen varit stulen eller varit med om olyckor. I över 30 år har CARFAX hjälpt miljoner köpare av begagnade bilar att ta bättre beslut och undvika dolda och dyra problem.

På hemsidan finns även mycket bra gratisfunktioner som identitetscheck och riskcheck.

Skall du köpa en bil kan vi verkligen rekommendera att man använder sig av bilhandlare som erbjuder carfaxrapporter. Köper du en begagnad bil privat så rekommenderar vi att man själv köper en carfax rappoort.