2 mars 2017

Sälja begagnad bil snabbt

Det har uppstått fler och fler tjänster som är onlinebaserade där tjänsten erbjuder dig som säljare att enkelt få bilen värderad och såld enkelt och tryggt väldigt snabbt. Tjänster som Viköperdinbil.se och Garantibil.se är typiskt sådana tjänster som förenklar försäljningen av en bil som du snabbt vill bli av med.

Hur fungerar viköperdinbil.se

sälja bil
Man erbjuder ett enkelt sätt att värdera din bil och därefter erbjuder man dig som säljare att snabbt och effektivt säla din bil. På viköperdinbil.se går våra inköpsexperter igenom din bil professionellt och effektivt. Bestämmer du dig för att sälja till oss överför vi dina pengar direkt och tar hand om administrationen.

Hur fungerar Garantibil.se 

sälja begagnad bil
Garantibil är en tjänst där du börjar med att boka ett Garantibilstest hos någon av deras oberoende teststationer. Din bil testas och fotograferas inför försäljningen.Därefter lägg din bil ut på auktionen hos ett antal försäljare. Bilen ska vara max 10 år gammal och har rullat max 20 000 mil. Bilen ska vara svenskregistrerad med dokumenterad service. Kredit ska kunna lösas.