2 maj 2018

Bilnyheter på ny svensk sajt!

FordonFinans.se - Bilnyheter på Sveriges nya bilsajt

En av de nya bil sajterna som nyligen såg dagens ljus är bilnyhetssajten FordonFinans. Där presenteras nästan dagligen nyheter och artiklar om bilar och man koncentrerar sig på att ta fram nyheter och artiklar som främst som handlar om allt som rör begagnade bilar. Med fokus på ägande, finansiering och försäkring. På hemsidan finns även möjlighet att jämföra olika typer av billån och privatlån som man kan använda för att låna pengar till en begagnad bil och man kan även jämföra en del försäkringsbolag som erbjuder bilförsäkringar.

FordonFinans har på kort tid seglat upp och blivit en aktör att räkna med vad gäller just artiklar om allt som rör ägande och införskaffande av just begagnade bilar vilket är intressant eftersom många andra bilsajter ofta koncentrerar sig på köp och ägande av nya bilar.När denna artikel skrivs har sajten varit igång i ungefär 5 veckor och man har redan publicerat ett 20-tal intressanta artiklar inom just detta ämne.

FordonFinans har som devis att man som kund skall dela upp ett bilköp av en begagnad bil i tre delar eller nivåer varav del ett är att kolla upp bilen med tillförlitliga biluppgifter, nummer två är att hitta rätt finansiering och nummer tre är att sedan försäkra sig rätt. Dessa delar är tydliga i deras kommunikation och marknadsföring då de just tydligt marknadsför aktörer inom dessa tre element.

Inom kort kommer FordonFinans att skapa fler samarbeten med flera aktörer inom bilsektorn i Sverige och mer information och innehåll kommer att läggas till på sajten. Målet är att publicera ett 20 tal artiklar i veckan och vara en aktiv del i de sociala nätverken.